Humor en onzin/3

From BJAODN
Jump to navigation Jump to search
Deze inhoud komt oorspronkelijk van Wikipedia en is gelicensieerd onder GFDL.
Archief
Pagina

Nog meer humor en onzin: 1 2 3
Humor en onzin: 1 2 3

Als u graag meer humor en onzin wilt toevoegen, kan dat op de pagina Humor en onzin/3. GELIEVE de bronnen te vermelden!

Naar
Hoofdpagina - Hulp - English - Norsk

Gelieve nieuwe humor/onzin van Wikipedia toe te voegen onderaan. Voor langere teksten met tussenkoppen maakt u liefst een subpagina
"Humor en onzin/Paginanaam" aan. Vergeet de bronnen niet.

Vergeet niet om op deze pagina een verwijzing te maken naar de subpagina in een aparte kop.


Knippogen stam[edit]

In 1964 is in Oost-Timboektoe een mensen-stam ontdekt welke nog onondekt was tot die tijd. Het betreft hier de zogenaamde Knippoog Blanken. Op zich was het al vreemd dat er een afgezonderde blanke stam werd aan getroffen in een voor de wetenschap onontgonnen stuk Afrika, ware het niet dat er nog meer bijzonderheden boven water water kwamen drijven. Destijds is ene Doctor Raymond F. Jerrell belast geweest met het onderzoek naar deze vreemde mensenstam, uit zijn verslagen maken wij veel zaken op welke hieronder opgetekend zijn.

De stam bestaat uit 34 mannen, zij lopen allemaal rond in blauwe overhemden en een kaki-broek van het merk Gucci. De algemene interesse van deze stam gaat uit naar applicatie-ontwikkeling voor Oracle-forms. Datawarehousing, OCR for Oracle en Seeburger behoren tot hun veel beheerde applicaties. Tijdens het bezoek aan deze stam, heeft Jerrell enkele bijzondere kenmerken ontdekt, welke enigszins afwijkingen waren van het normale antropologisch mensenras. Zo hebben de meesten van hun stam een lichte stuiptrekking aan het linkeroog, waardoor het lijkt alsof ze om de 20 seconden knippogen naar elkaar. Als buitenstaanders hen aanspreken wordt er vaak met een lichte stotter antwoord gegeven. Ze hebben tevens de nare eigenschap om zeer kleverig te zijn en om iemand helemaal voor zichzelf te claimen.

Ook zijn ze behebt in het continu lastigvallen van andere mensen met lastige vragen om zo hun eigen hachje in te dekken c.q. te redden.

De gehele stam is contact-gestoord en communiceert doorgaans middels klikken en grommen, hoewel er enkelen tussen zitten die ook met een zwaar dialect Engels spreken. De stam leeft voornamelijk van field-research, Oracle Applicaties ontwikkelen en losse-flodder-projecten. Aan het hoofd van de stam staat een grjize, versleten man die nergens goed voor is. Vaak wordt er door de wetenschap aangegeven dat hij de kapitein van het Zinkende Schip is., wat berust op het feit dat de gehele stam op een conservatief beleid steunt. Het opperhoofd rijdt meerdere malen per dag in een aftandse BMW rond, die niet op valt tussen de giraffen en olifanten vanwege het camouflage patroon (English Woodland). Het opperhoofd is één maal per jaar 3 maanden op vakantie, de stam kan hem als collectief missen als kiespijn. De Knippoog Stam heeft maar één huisdier, een gorilla genaamd Bokito. Echter is Bokito een verklede versie van een stamlid. Dit stamlid moet zich volgens traditie elke dag verkleden als Bokito, oergeluiden maken en appelig kijken.

De overige stamleden zijn op hun eigen grondgebied vaak de weg kwijt, zodra ze uit hun hut komen kijken ze schaapachtig rond met een vragende blik in hun ogen en lopen eerst drie kwartier te zoeken naar hun doel voor ze de weg hebben gevonden. Er zijn zelfs gevallen bekend dat er stamleden waren die zelfs in hun hut de weg kwijt waren, dit kan terug gelezen worden in de derde editie van de Knippoog Annalen.

Heden ten dage is de stam nog steeds niet geïntegreerd in de Afrikaanse cultuur, afgezonderd leven zij als stam in de wildernis. De stam wil niet gefotografeerd worden en mailing is ook niet mogelijk. Het liefst hebben zij geen contact, met niemand.

Geslacht[edit]

Lijst van opmerkelijke plaatsnamen[edit]

Seeburger[edit]

Voor het eerst wordt er over de Seeburger geschreven omstreeks 1965. Door Edward G. Oppik en Gerald F. Warren wordt getracht om een fastfoodketen op te zetten. Hun specialiteit is zeevruchten omzetten naar een snelle dosis fastfood. Zo ontwikkelen zij de Fruit de Mèr Nuggets, Octowopper en de Seeburger. Voornamelijk de Seeburger heeft ervoor gezorgd dat de beginnende fastfoot-keten al snel failliet ging. Veel ging er fout met de Seeburger; geen stabiele smaak, geen vaste vorm en bedorven stukken vormden de essentie van het mislukken van deze formule. Er is destijds nog éénmalig geprobeerd om de formule leven in de te blazen, echter werd dit niet goed neergezet en Seeburger werd alsnog naar het Fastfood Hemelrijk verwezen. Rond 1998 is het recht van naam op de Seeburger vervallen en sindsdien ook niet meer geassocieerd met een fastfoodproduct.

Eitarapes[edit]

Eitarapes, in diplomatieke kringen beter bekend als X86-64 is een micronatie in de Stille Zuidzee voor de kust van Chili. De natie is opgericht in 2009 en reeds door vier staten erkend, te weten Moldavie, Palestina, Kosovo en Taiwan. Het land beschikt over een grondwet, twee inwoners en een territoir. In februari zijn de eerste verkiezingen in de geschiedenis van Eitarapes gehouden. De verkiezingen leverden meteen een patstelling op tussen de twee verkiesbare kandidaten. Het verkeert nu in een politieke crisis. Het leger heeft al aangegeven in te zullen grijpen.

Het land beschikt over prachtige flora en fauna, waaronder de zeer zeldzame Eitarapische paradijsvogel. Jaarlijks trekt het eiland zo'n 3 tot 4 bezoekers. Voor meer infomatie: www.eitarapesbelastingparadijs.ei/vakanties

De munt van Eitarapes is de Eikel, verdeeld in 100 scrotums.

Eitarapianen zijn diep religieus en hangen een monotheistisch geloof aan met als middelpunt een god met de naam Balksionat-Ukel (Eitarpiaans: Balatarpxpionata-Uchxnatemqual), volgens legendes verblijvende in een grote, eivormige rots op de top van de enige heuvel van het eiland, Natam (Eitarpiaans: Nakat-Tampeluris). De heiligste dag in deze religie is 1 april, volgens de overlevering de dag waarop Balksionat-Ukel voor het eerst voet aan wal op het eiland zette. De dag wordt geopend door een feestelijke processie naar de top van de heuvel, waaraan alle inwoners deelnemen. Daar worden offers gebracht aan Balksionat-Ukel. Daarna wordt er gefeest tot middernacht.

Muisloze draden?[edit]

Zelfpromo wordt zelfverraad[edit]

Een beginnende dj verraadde zichzelf op komische wijze in de eerste zin van zijn zelfpromoartikel: Toen F. 16 jaar werd vroegen zijn ouders wat hij wou voor mijn verjaardag ...

en wat denk je van deze[edit]

billenkoek

  • billen koek is de koek die je in je billen stopt als je een gekke wetenschapper bent met anapopulatie. deze billen koek kun je na gebruik niet meer opeten

Hoogtepunten de kleine ijstijd[edit]

Nieuwe pagina aangemaakt met 'Dit zij ner paar voorbeelden van de kleine ijstijd: 1. het was koud 2. het was heel koud. 3. KOUD BRRRR BRR'

woensdag 6 januari 2010 16:22 86.94.116.20

Zeepinda[edit]

Een zeepinda is een plant dat vooral in de Middellandse zee voorkomt. Het is een herbivoor die op de bodem van de zee leeft en daar plankton eet. De zeepinda hoort bij de klasse van koralen, maar heeft ook verwantschap met de gewone pinda. Meestal leeft deze plant in een kolonie van 2000 à 2500 zeepinda’s. De zeepinda is gemiddeld 4 centimeter lang en 1.5 centimeter breed. Een gemiddelde zeepinda kan ongeveer 2 jaar oud worden. De zeepinda’s zijn wat betreft voortplanting gelijk aan de wormen. De zeepinda heeft geen natuurlijke vijand, maar ook geen bescherming, dus als een vis op de bodem wil liggen, word de zeepinda verpulverd. Dus hoewel de zeepinda 2 jaar oud kan worden, bereikt het meestal maar een leeftijd van 14 maanden.

Kauwkaki[edit]

Het Geloof

Kauwkaki aanhangers (ook kauwakii genoemd) geloven in meerdere goden. Manusea is de God van de Kaakspieren. Aktilanovit de god van de smaak en Kurpatido is de god van de eeuwig heid. Elke Kauwkaki aanhanger moet 20 uur per dag bidden, wat in de vorm van kauwgom kauwen word gedaan. Wie dit niet doet gaat na zijn dood na de Karkamsi, een vreselijke plek waar nog nooit iemand vandaan is gekomen.Het bidden is daarom van groot belang, zo stel je namelijk Aktilanovit en Manusea tevreden en zorgen zij dat je leven een grote zaligheid is.

De Geschiedenis

Het Kauwkaki bestaat al zeer lang en is afkomstig uit Amerika. Daar was het in de 16de eeuw een onderdrukt geloof en de Nederlander Kees Poetsema heeft in de 19de eeuw het geloof naar Nederland gebracht waar hij het van vader op zoon heeft doorgegeven. Elke Kauwkakii moet een bloedeed afleggen en nooit voor het geloof uitkomen omdat de maatschappij die niet respecteert.

Harry Emmers

Harry Emmers, puur Kauwkakii, had in de nacht van 28 januari op 29 januari een droom, waarin Kauwkakii overheersten. Ze werden groot en machtig en de hele wereld was onder hun bestuur. Er was vrede, er was rust, er was harmonie en er was Kauwgom. Emmers besloot om voor zijn geloof uit te komen en het Kauwkakii een wereldwijd erkent geloof te maken.

De Geschiedenis van Sinter Klaas[edit]

Er was eens, lang, lang geleden een bisschop met de naam Klaas.

De bisschop was katholiek, dus kon hij miracles toveren. Hij wekte de doden tot leven, liet graan groeien in de woestijn, dreef demonen uit en ontstopte doucheputjes. Iedereen was blij en dankbaar en trakteerde hem op gin-tonics. Op 6 december van het jaar 312, na een drukke dag van miracles en gin-tonics, liep bisschop Klaas een herberg binnen en moest overgeven in een ton met drie in stukjes gesneden kindjes, maar omdat de braak zo katholiek was werden de dode kindjes weer levend getoverd. Iedereen was blij en gaf God als beloning een gin-tonic en toverde hem heilig, zodat hij Sinter Klaas werd. Toen zei God: “Vanaf nu moet Sinter Klaas speelgoed geven aan alle brave kindjes.”.

De heilige man gehoorzaamde en deed wat God hem gevraagd had. De kindjes kregen zelf kindjes en die kregen ook kindjes, die ook weer kindjes kregen! De Sint kon de vraag naar speelgoed niet meer aan en sprong op een boot, vaarde naar Afrika en kwam terug met 10.000 slaven. Die werden in gekke pakjes gestopt en moesten zo hard werken dat de Sint er schatrijk van werd. Maar schatrijk was niet rijk genoeg. Toen slavernij verboden werd liet Sinter Klaas honderden fabrieken bouwen in heel Europa en liet de Zwarte Pieten voor bijna geen geld speelgoed maken. En toen iemand in 1973 iemand in een ver land een grote kraan dichtdraaide, verhuisde de Sint bijna al zijn fabrieken naar landen met Gele Pieten, die nog minder betaald werden en nog sneller werkten. Ze leefden nog kort en ongelukkig.

Waterverdampmachine[edit]

Het gerucht gaat dat in 1879 door de geleerde proffesor Charles Dunckin een waterverdampmachine is uitgevonden. De waterverdampmachine kan al het water ter wereld, elke zee of oceaan verdampen en opslaan. Maar de machine is ook HEEL ERG DUUR. Al het geld van de proffesor plus duizende leningen zaten in die machine.

De machine werkt zo: Een soort van laser verhit het water zo erg dat het verdampt. Aan de machine waaraan de laser vast zit, zit ook een kleine box met een soort van opzuiger. De opzuiger vangt alle waterdeeltjes op en verkleint die nog 1000 keer. Daardoor kan een hele oceaan al in een klein boxje van 1 bij 1 bij 1 meter worden opgeslagen. Ook kan de machine het water kopiëren. het lijkt gewoon water, zodat niemand het merkt. Dus dan kan diegene ongezien water stelen. Het 'neppe'water bevat groene moleculen.

Maar toen professor Dunckin de machine eenmaal had uitgevonden, vond hij de machine erg slecht. Als het namelijk in verkeerde handen kwam, kon diegene al het water ter wereld opzuigen, zodat er geen water meer was. Dan zou de hele wereld sterven! Dus besloot hij de machine te vernielen. Maar het gerucht gaat dat hij de ontwerptekeningen nog had bewaart en die ergens had verstopt.Hij had één assistente, Carl Bouning, een Nederlander. Hij kon misschien weten waar de plannen waren verstopt. Maar voordat hij eigenlijk maar iets kon vertellen, stierf hij door een auto-ongeluk.

Frankie van Tele2[edit]

Frank is het schaap van tele 2. het is een neger. het is geen ginger. over gingers gesproken, kennen jullie ron wemel? nee? oke dat zal ik jullie vertellen wie ron wemel is.

New World Order[edit]

"Henry Kissinger, Bush SR, hebben pupliekelijk openbaar gemaakt bezig te zijn met het vormen van een Nieuwe Wereld Order. Dit is op verschillend beeldmateriaal en kranten terug te vinden. Ik zal verder geen links plaatsen naar die documenten en beeldmateriaal, om geen onrust te stoken."|Aangemaakt door anonieme gebruiker op 15 juni 2010.

Zezel[edit]

De zezel is overleden.
Tijd van overlijden: 30 jul 2010 om 19:31
Oorzaak van overlijden: Aangereden door een Trijn.